20 Magiske Julefilm: Garanteret Råhygge Anbefalet af Juletræ.dk

Når sneen falder og vejret er koldt, er der ingen bedre måde at tilbringe en aften end med familien under dynen, mens man ser en god julefilm. Med juletræ.dk leverer vi dit drømmetræ direkte til din dør, så du kan fokusere på det vigtigste - hygge med din familie.
For at gøre det endnu bedre, har vi samlet vores top 10 af de bedste julefilm nogensinde, så du kan få den ultimative juleoplevelse i dit eget hjem.

"Elf" (2003) - Will Ferrell spiller Buddy, en voksen mand, der tror, han er en elver. Da han finder ud af, at han er adopteret, drager han til New York City for at finde sin rigtige familie og hans egentlige formål i livet. 
IMDB 7,1

"Home Alone" (1990) - Kevin McCallister (Macaulay Culkin) bliver ved et uheld efterladt hjemme alene i deres feriebolig i løbet af julen. Da to indbrudstyve truer med at bryde ind, må Kevin være kreativ for at beskytte sit hjem.
IMDB 7,1

"The Polar Express" (2004) - En dreng, der tvivler på eksistensen af Julemanden, tager en mystisk togtur til Polarcirklen for at opleve magien i julen.

IMDB 6,6

"A Christmas Carol" (1984) - Den klassiske Charles Dickens-historie om Ebenezer Scrooge, en gnaven og grisk gammel mand, der besøges af tre juleånder, der viser ham verden fra andre perspektiver.

IMDB 7,8

"How the Grinch Stole Christmas" (2000) - Jim Carrey spiller den ondskabsfulde Grinch, der planlægger at stjæle julen fra byen Whoville. Men takket være en lille pige ved navn Cindy Lou Who lærer han, hvad julen virkelig handler om.

IMDB 6,3"The Santa Clause" (1994) - Tim Allen spiller Scott Calvin, en far, der ved en fejltagelse tager over rollen som Julemanden. Da han opdager, at han ikke kan slippe af med jobbet, må han omfavne sin nye identitet og redde julen.

Hurtig levering direkte til døren

Hos Juletræ.dk sælger vi kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften.

Alle vores træer kan leveres på den dag, som du ønsker - vi kan også afhente dit juletræ igen, såfrem dette er bestilt.

Vi glæder os til at levere december måneds centrale gæst, til dit hjem.