Juletræer

Køb dit juletræ online? Den var ny

Når du køber dit juletræ hos Juletræ.dk, leverer vi juletræet for kun 39 ,- hjemme hos dig. Du modtager kun juletræer i den allerbedste kvalitet, der er produceret i vores egne danske plantager. Du skal heller ikke bekymre dig om miljøet, for alle vores træer er dyrket efter bæredygtige principper og tæt på co2-neutrale.
Vi planter nemlig to træer i den vilde natur hver gang, vi fælder ét juletræ. Vi afhenter også gerne dit juletræ igen efter jul.

Køb dit juletræ online og du kan se frem til:

  • At samles med din kære familie til julehygge
  • At pynte juletræet med med enten købt eller måske hjemmelavet julepynt
  • At dit smukke juletræ kan lever 100 % op til dine forventninger
  • At slippe for julestressen og blot bestille hjemme fra i varmen.

Et smukt juletræ, leveret lige til døren

Hos Juletræ.dk får du kun kvalitetsjuletræer. Vi sælger derfor primært to slags juletræs sorter, som vi kan stå inde for, her i vores webshop. Det er Nordmannsgran og Rødgran, som til gengæld kan fås både som økologiske juletræer, konventionelle juletræer og juletræer i potte

Nordmannsgranen er danskernes fortrukne juletræ. Det er robust og holder sig pænt og grønt længere end alle andre juletræer. Det er ikke uden grund, at juletræet kaldes ”ædelgran” og kan pynte i hjemmet allerede fra starten af december og helt frem til juleaften næsten uden at miste grannåle.

Nordmanngranens grene er stærke og holdbare, så juletræet holder sin form – også når det er fyldt med julepynt. Vi har samtidig passet dit juletræ godt, så det har fået fyldige skud og en flot, symmetrisk form.

Rødgranen er danskernes traditionelle juletræ og forbindes med de gode gamle dage. Når du læser H.C. Andersens ”Grantræet” er det Rødgranen, det handler om. Rødgranen er et rankt og kegleformet træ. Det har en ensartet grøn farve og har flotte opadgående grene, der giver et imponerende symmetrisk juletræ. Modsat Nordmanngranen holder Rødgranen ikke så længe på nålene, når det først er indendørs.

Tilgængelighed: De fleste juletræsproducenter herhjemme dyrker Nordmannsgran som det fortrukne, da det er danskernes absolutte favorittræ.

Køb dit juletræ online og få det leveret lige til døren, i hele danmark.