Juletræssalg i Aarhus centrum

Årets juletræssalg i Aarhus ligger ca. 200 meter fra Tivoli Friheden i Aarhus. Her finder du Aarhus hyggeligste juletræsalg.
Hvert år forvandler vi det grønne areal foran Aarhus badmintonklub til en hyggelig skov af juletræer. Her kan familien traditionen tro “fælde” lige præcis det træ, som passer perfekt til stuen derhjemme.
Stedet er et oplagt alternativ til en tur i skoven. Oplevelsen her er den samme, og man har virkelig fornemmelsen af at træde ind i en skov fyldt med juletræer og duften af gran.
Stedet henvender sig til alle og er flittigt besøgt af både studerende, børnefamilier, pensionister og mange flere.
Vi har net-maskiner, så du nemmere kan transportere dit juletræ, og hvis børnene ikke er artige, så kan de få en tur igennem tragten.

Alle vores traditionelle, rodskårede juletræer er af sorten Nordmannsgran.
Man kan også købe vores populære juletræer i potte, som fås i både Nordmannsgran og Rødgran. Disse træer kan plantes ud i haven igen efter jul og er dermed mere klimavenlige. Du kan læse mere om, hvordan du planter dit juletræ ud igen her!

Alle vores træer er spidset til i træets stub, så sammen passer i de fleste juletræsfødder. Vi sælger også juletræsfødder – både det traditionelle juletræskryds og juletræsfødder med vandbeholder.

Miljøfokus hele vejen

Hos Juletræ.dk tænker vi miljø og bæredygtighed ind i alle vores processer fra produktion, fældning og tiltag efter jul. Hver gang vi sælger et juletræ fra pladsen, så planter vi to skovtræer i den danske natur til stor glæde for miljøet.

ENTRE: GRATIS
ADRESSE: Dyrehavevej 1, 8000 Aarhus C
ÅBNINGSTIDER 2021: Vi holder åbent alle dage fra d. 29. november og frem til d. 23. december
HVERDAGE: 13:00 – 18:00
WEEKENDER: 10:00 – 19:00

Hvis du ikke har tid eller mulighed for at besøge vores juletræsplads, så kan du bestille et flot træ til stuen her på siden. Vi sørger for alt det praktiske – læn dig tilbage og nyd samvær med familien, indtil fragtmanden ringer på døren og leverer et smukt juletræ til dig

Bestil her!