Samarbejde

Direkte fra Dansk juletræsplantage.

Vi har siden 1970 eksporteret juletræer til hele europa
Vores typiske kunder er stadepladser, havecentre og gartnerier som ønsker at handle med juletræer af høj kvalitet for den kræsne køber.
Vi garanterer frisk skovede juletræer og levering til aftalt tid. Juletræerne kan leveres på paller, således at håndteringen lettes, og samtidig optimerer transporten.
Vores virksomhed har vi en målsætning om at dyrke de flotteste juletræer i Danmark. Vi værner om vores mange faste kunder / samarbejdspartnere, der år efter år bestiller deres juletræer hos os, da vi forener pris - kvalitet og loyalitet.

Nyt forretningskoncept - juletræer er for alle...

Udbringningsmarkedet udvikler sig hurtigt i disse år, og det er 100% kommet for at blive. Flere virksomheder har også fået øjnene op for dropshipping - det har vi også hos juletræ.dk. Hvert år køber danskerne i gennemsnit 1,7 millioner juletræer. Hvis din virksomhed gerne vil prøve kræfter med juletræssalg, uden at skulle invester 1 krone, så kan du prøve vores dropshipping løsning
Vi har oplevet stor efterspørgsel på vores dropshipping løsning fra etablerede virksomheder eller konkurrenter, som gerne vil tilbyde vores juletræer til deres kunder. Det vil sige, vi stiller vores totalløsning til rådighed for virksomheder, så eksempelvis din virksomhed kan levere juletræer til dine egne kunder, i dit eget navn, mens vi klarer driften og distributionen. På den måde kan du udnytte din salgskanal endnu bedre. 


Teamet bag juletræ.dk