Køb juletræ med levering i AalborgJa, den er god nok. Det er til Aalborg, julemanden kommer sejlende for at tænde juletræet. Men aalborgenserne skal da også have et flot og frisk juletræ derhjemme i stuen. Den klarer Juletræ.dk for dig, mens du tager på julemarked på Gammeltorv, skøjter på W.W. Obels Plads eller ser julemanden tænde juletræet på Nytorv.

En tur til Aalborg i december

Charmerende Aalborg inviterer til julehygge hele december måned. Byen forvandles til et vaskeægte juleeventyr, hvor man bl.a. kan møde selveste julemanden i bybilledet, men også få overstået juleindkøbene i hyggelige omgivelser – alt dette kan opleves, imens vi leverer dit juletræ direkte til døren med gratis fragt.

Note: Rundt omkring Aalborg findes der mange steder, hvor man kan hente årets juletræ. Men flere og flere vil gerne nyde samværet med familien på andre måder. Mange vælger derfor at bestille årets juletræ online. Til aalborgenserne sælger vi mange juletræer og pottetræer i mellemstørrelse. Se udvalget her!

Julemandens ankomst 

Julemanden kommer sejlende hele vejen fra Grønland til Aalborg for at tænde juletræet på Nytorv. Julemanden ankommer på Honnørkaj, og fra afstand vil man kunne høre Julemandens “ho ho hooo” og høje latter. Koret og nisseorkestret giver den gas på instrumenterne, når skibet lægger til kaj. Efterfølgende vil der være optog gennem byens gader fra Gabels Torv til Nytorv, hvor juletræet tændes. 

Julemarked på Gammeltorv 

Julemarkedet på Gammeltorv er et besøg værd, hvis man er taget på juletur til Nordens Paris. Markedet består af 25 julehytter, som både rummer smagsoplevelser, men også julepynt, der kan købes med hjem.  På Gammeltorv holder Julemanden også til. Hvis han er hjemme, er det muligt at komme på besøg i hans hytte.  Juletoget kører rundt, og så er der også mulighed for at prøve karussellen eller pariserhjulet. 

Se åbningstiderne her!

Skøjtebane 

Hvis du vil udfolde din indre skøjteprins eller skøjteprinsesse, mens du er på besøg i Aalborg, så skal du tage et smut forbi C.W. Obels Plads midt i Aalborg. Det koster kun smil og latter at komme ud på isen. Hvis man ikke har egne skøjter, kan de lejes for 30 kr.  Når du er blevet træt i benene, så er det muligt at nyde noget varmt at drikke. 

Hurtig levering direkte til døren

Hos Juletræ.dk sælger vi kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften.

Alle vores træer kan leveres på den dag, som du ønsker - vi kan også afhente dit juletræ igen, såfrem dette er bestilt.

Vi glæder os til at levere december måneds centrale gæst, til dit hjem.