Kun de bedste træer er gode nok


Du modtager kun den allerbedste kvalitet af juletræer, når du handler hos Juletræ.dk. Det er 1. sorteringsjuletræer, som vi har passet og plejet, så ikke en grannål sidder forkert. Dit juletræ skal være helt perfekt, så vi sælger dig kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften. Kun de bedste juletræer er gode nok til dig.

For at kunne levere dit perfekte juletræ, besøger vi i gennemsnit dit juletræ 40 gange i plantagen i dets levetid. Her forkæler vi dit juletræ ved bl.a. at klippe, nippe og rense det. Vi bruger samtidig naturlig gødning og dyrker dit juletræ med omtanke for naturen og miljøet.

Når du modtager dit juletræ fra Juletræ.dk kan du forvente:

  • At juletræet er symmetrisk og kegleformet med en harmonisk opbygning
  • At der harmoni mellem størrelsen og antallet af grene?
  • At juletræet er sundt med kraftige grene og friske, grønne nåle uden misfarvninger eller sygdomme
  • At der en passende afstand mellem grenene, så der er plads til, at julepynten kan hænge flot på grenene

Vi ligger vandrette i luften for at levere det flotteste juletræ til dig. Du kan læse mere om, hvad vi gør for at sikre dig markedets bedste kvalitet her!

Vores kvalitetsgaranti indebærer, at vi straks leverer et nyt juletræ af den højeste kvalitet til dig, hvis du mod forventning er utilfreds med det juletræ, du har modtaget. Du kan omgående kontakte os her!

Vi matcher prisen

”Dit perfekte juletræ til den perfekte pris” er en af vores målsætninger. Du kan altid regne med at modtage den allerbedste kvalitet af juletræer hos Juletræ.dk, men du skal også have det til den bedste pris. Derfor tilbyder vi prismatch og matcher din online-pris, hvis du finder et juletræ i tilsvarende høje kvalitet billigere hos en anden dansk forhandler. Grib fat i os med det samme og brug vores kontaktformular nedenfor!

Du tænker sikkert, hvordan vi kan holde prisen på dit juletræ i bund, når kvaliteten er så høj? Det kan vi, fordi vores juletræer er fra vores egne plantager her i Danmark. På den måde undgår du fordyrende mellemled og får både den bedste pris og den bedste kvalitet.

Vær opmærksom på, at der er nogle krav, du skal opfylde for at få vores prisgaranti. Dem kan du læse mere om her:

  • Det skal være salg via e-handel med webshop
  • Det skal være en forhandler med levering til hele Danmark – inkl. Bornholm
  • Der regnes med de samlede omkostninger for juletræet
  • Prisen gælder kun for Nordmannsgran, som er vores mest solgte sort.
  • Prisgarantien gælder kun ved køb af 1 træ og ikke ved pakkeløsninger eller større tilbud

Ansøg om prismatch her!