Køb juletræ med levering i Aarhus


Ingen forstår at julehygge som i Aarhus. Det er nemlig ikke bare Smilets By, men også julehyggens by. Du skal selvfølgelig have tilbuddet om at få et kvalitetsjuletræ fra Juletræ.dk leveret nemt og hurtigt til dit hjem. Imens kan du koncentrere dig om at julehygge i Den Gamle By, i Tivoli Friheden eller på skøjtebanen foran Musikhuset


Mens vi leverer dit juletræ....


Hvis du ikke rigtigt kan komme i julestemning i december måned, så tag til Aarhus. I Aarhus kan du både opleve juletraditioner i den moderne storby, men du kan også tage tilbage i tiden og opleve julen, som den var i gamle dage. Brug tiden med familien, og lad os levere et smukt juletræ eller pottetræ direkte til døren, eller besøg vores stadeplads ved Tivoli Friheden. Note: Aarhusianerne er altid med på moden, og når det kommer til årets juletræsindkøb, er det ingen undtagelse. Vores mest solgte juletræ til Aarhus er vores meget populære juletræ i potte som passer i de fleste hjem. Vi sælger dog stadig  mange traditionelle Juletræer i Nordmann. Du kan købe det mest populære lige her!


1. Tivoli Friheden

I julemåneden bliver Tivoli Friheden forvandlet til et magisk juleeventyr, hvor du kan opleve smukt julelys, sjov julepynt og flotte juledekorationer. Du kan tage en tur i Pariserhjulet, hvor du kan opleve julelyset oppefra. Du kan se forvandlingen af den vilde forlystelse Sky-tower, som er blevet dekoreret med julelys og lavet om til et juletræ. Du kan også tage på julemarked, hvor du kan få noget at drikke eller spise. Måske er du endda så heldig at møde selveste Julemanden? 

Se åbningstiderne her

2. Aarhus hyggeligste juletræssalg

Ca. 200 meter fra tivolifriheden i Aarhus, finder du Aarhus hyggeligste juletrææsalg. Hvert år forvandler vi det grønne areal foran Aarhus badmintonklub, til en hyggelig skov af juletræer. Her kan familien traditionen ”fælde” lige præcis det træ, som passer perfekt hjem til stuen. Stedet er super godt alternativ, til en tur i skoven – oplevelsen her er den samme – og man har virkelig fornemmelsen af at træde ind i en skov, fyldt med juletræer og duften af gran. Stedet henvender sig til alle og er flittigt besøgt af både, studerende, børnefamilier, pensionister mm.

3. Den Gamle By

Hvis du gerne vil opleve julen, som den var i gamle dage, så tag på en nostalgisk udflugt til Den Gamle By. Her kan du opleve en rejse gennem 400 års julehistorie. Hvordan var det egentlig, at man fejrede jul i 1800-tallet? Hvad er historien om Danmarks første juletræ? Hvilke sange sang man rundt om træet for 200 år siden? Dette er blot nogle af de spørgsmål, du kan få svar på, hvis du besøger museet i december måned. Er du barn af 70’erne, så kan du rejse tilbage til barndommen og opleve datidens jul igen. I Den Gamle By kan du også nyde mad eller drikke. Enten fra én af madboderne eller fra én af byens restauranter. 

Se åbningstiderne her!

4. Juleparade og juleshopping i Aarhus

I Aarhus bliver julen budt velkommen med et brag af en juleparade i midten af november. Butikkerne holder åbent helt til 21.00 denne dag, så der er god mulighed for at shoppe de første julegaver. Stjernehimlen, som oplyser strøget hele december måned, tændes, og det er ikke hvem som helst, som tænder for himlen. Julemanden er paradens hovedperson, og det er selvfølgelig også ham, der tænder for stjernehimlen, ligesom at det er ham, der går forrest i paraden. 

Stjernehimlen tændes kl. 18.30. 

5. Skøjtebanen foran Musikhuset 

Hvis du ikke er en Bambi på glatis, og du ikke er bange for at få en våd og øm numse, så er det oplevelsen værd at tage en tur på skøjtebanen foran Musikhuset i Aarhus. Her kan man leje skøjter for 50 kr. og suse rundt på den store skøjtebane som en anden skøjteprinsesse eller skøjteprins. Når du har fået ømme ben, kan du tage et hvil og nyde en varm kop kakao eller en forfriskning i den opvarmede opholdsvogn, som er stillet op ved siden af skøjtebanen. 

Læs mere om åbningstider her!

6. Juletræet bliver tændt

I starten af december tænder Aarhus borgmester, Jacob Bundsgaard, for det store juletræ, der er placeret på Rådhuspladsen. Juletræet er gigantisk, og det er en smuk oplevelse, når alle lys tændes på én gang. Bagefter vil der være fællessang, underholdning, hyggelig julestemning og julegodter. 

7. Luciaoptog

Tag på besøg i Aarhus d. 13. december og oplev det smukke luciaoptog gennem regnbuens farver på toppen af ARoS. Optoget kan både opleves i museet, men også udefra. Du er garanteret en oplevelse, der giver julestemning og kuldegysninger. 

SE KORT VIDEO OM JUL I AARHUS

Photopop ApS


Hurtig levering direkte til døren

Hos Juletræ.dk sælger vi kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften.

Alle vores træer kan leveres på den dag, som du ønsker - vi kan også afhente dit juletræ igen, såfrem dette er bestilt.

Vi glæder os til at levere december måneds centrale gæst, til dit hjem.