Køb juletræ med levering i HillerødDet er ikke tilfældigt at ”rød” indgår i bynavnet på Hillerød. Når det er jul bliver byen nemlig julerød. Derfor skal du også have muligheden for at få et flot og frisk juletræ fra Juletræ.dk, som bliver leveret hurtigt og nemt direkte hjemme hos dig. Imens kan du tage på Torvet og nyde Julemøllen, lede efter nissen, der hver dag gemmer sig i butikkerne eller opleve de sjove juleaktiviteter på Fredensborg Slot

Oplev Hillerød i december

Tag til Hillerød i julemåneden og vær sikker på at komme i julestemning! Byen bidrager både med traditionelle, men også eventyrlige julebegivenheder, du ikke må gå glip af. Brug tiden på at nyde julehyggen og lad os levere dit juletræ lige til døren.

Note: Når beborene i Hillerød søger på ” Juletræ Hillerød“, så er de især på udgik efter et stort juletræ, som passer godt ind i de fleste hjem med højt til loftet. Vi sælger mange store juletræer i Hillerød, som kan købes lige her!

Julemøllen på Torvet 

Julemøllen har været en del af Hillerød siden 1934, hvor den stod ved indgangen til Frederiksborg Slot. Nu står den på Torvet i Hillerød, hvor man kan kigge ind af de små firkantede ruder, der er placeret i børnehøjde. Her kan man se nisser, der putter sig i halmen. Måske man også kan få øje på en drillenisse? Lysene på Julemøllen skaber hygge og julestemning i Hillerøds byliv. 

Den Levende Julekalender

Det er ikke alle, der er lige glade for, at lyset bliver tændt i Julemøllen. Nisserne, der bor i møllen, bliver enormt bange. Faktisk bliver de så bange, at de løber ud og gemmer sig i butikkerne i Hillerød. Hver dag i december kan man lede efter en nisse. Når dagens nisse er blevet fundet, bliver der læst et juleeventyr op for børnene af Nissekorpset. 

Jul på Frederiksborg Slot

I december måned kan både store og små lave sjove aktiviteter på Frederiksborg Slot. Slottet har brug for børnenes hjælp til at finde slotsnissen Julian, der er kendt for at være lidt at en ballademager. Han stikker af hver dag for at gemme sig i én af slottets mange stuer.  Man kan også komme i Frederiksborg Nisseskole de fire adventssøndage, hvor man kan lære julens traditioner gennem tiden at kende.  Hvis man ikke vil i Nisseskole, så er det også muligt at gå rundt på egen hånd. 

Hurtig levering direkte til døren

Hos Juletræ.dk sælger vi kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften.

Alle vores træer kan leveres på den dag, som du ønsker - vi kan også afhente dit juletræ igen, såfrem dette er bestilt.

Vi glæder os til at levere december måneds centrale gæst, til dit hjem.