Vi planter 2 vilde træer, når du køber 1 juletræ

Hos Juletræ.dk planter vi altid 2 nye træer i den vilde danske natur, når du køber 1 juletræ på vores webshop. Vi planter både grantræer og træer med blade. Vi planter begge trætyper, fordi grantræerne hurtigt vokser op og dermed binder flere tons CO2 i løbet af få år. Løvtræerne vokser til gengæld langsommere, men kan blive rigtig store og leve i mange hundrede år. Vi tænker altså CO2-binding og renere luft både på kort og lang sigt.

Hos Juletræ.dk er vi CO2-givere. Vores træer optager mere CO2 i forhold til den energi, vi bruger, når vi producerer, fælder og leverer juletræer til dig. Naturen har godt af de millioner af træer i vores danske plantager og de mange vilde træer, vi planter i den danske natur.

Vi tænker længere ud i fremtiden og er allerede nu CO2-givere. Vi vil være aktive i at neutralisere de store mængder kul, olie og gas, der hver dag forbrændes og udleder CO2 i atmosfæren. Vi vil være aktive i at forhindre klimaforandringerne på vores jord.

Miljøvenlige juletræer


Vi bruger naturens egne metoder til at bekæmpe skadedyr og sygdomme i vores juletræer, og vi foretrækker naturlig gødning fremfor kunstgødning. Vi bruger ganske få sprøjtemidler på træernes nåle for at sikre flotte og rene juletræer.

Vores plantager er omgivet af skove, enge og søer. Det betyder, at vores juletræer er et fantastisk levested for rigtig mange dyr, fuglearter og insekter. Vi gør meget for at have et alsidigt dyreliv i vores plantager, da de også hjælper til med at bekæmpe skadedyr på en naturlig måde. Vi tænker samtidig på dyrene, når vi fælder træerne. Vi fælder nemlig kun om vinteren, hvor det har en lille eller ingen indflydelse på dyrelivet i plantagerne.

Sidst, men ikke mindst, lever vores danske juletræsplantager fuldstændig op til de gældende danske regler på området. Vi holder os ligeledes til de retningslinjer, som dansk forskning indenfor produktion af juletræer har foreslået.

Læs mere om, hvorfor juletræer er gavnlige for miljøet her!