Levering af juletræ i hele Danmark

Vi bringer juletræer ud, uanset hvor i Danmark dit juletræ skal leveres


Vi leverer i hele Danmark (bro-faste-øer) hvilket betyder, at når du har afgivet din ordre på hjemmesiden. Så fælder vi dit juletræ med det samme og pakker det flot ind.
Nu videreformidler vi ordren til vores dygtige og betroede samarbejdspartner, som herfra skal sørge for at bringe dit juletræ sikkert frem til din adresse.

Vi garanterer at dit juletræ altid bliver fældet og pakket til tiden! Hvis din bestilling lander hos os, inden klokken 12:00 på hverdage. Så bliver juletræet ofte sendt samme dag, med levering dagen efter uanset hvor i landet du bor.
Hvis du er "sent" ude, så er der ingen grund til stress. Du kan bestille dit juletræ helt frem til d. 21/12 og stadig modtage det inden jul.


De fleste af vores juletræer bliver sendt til større danske byer som ; København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg. Dog oplever vi at flere og flere bestillinger kommer fra mellemstore byer som Charlottenlund, Klampenborg, Hillerød, Kolding, Ribe, Vejle, Horsens osv. 


Har du spørgsmål så er du altid velkommen til at ringe til os eller skrive på mail - vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål. 

Hurtig levering direkte til døren

Hos Juletræ.dk sælger vi kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften.

Alle vores træer kan leveres på den dag, som du ønsker - vi kan også afhente dit juletræ igen, såfrem dette er bestilt.

Vi glæder os til at levere december måneds centrale gæst, til dit hjem.