køb juletræ med levering i Charlottenlund

Du fortjener et flot og frisk juletræ fra Juletræ.dk leveret hurtigere end julemandens kane kan flyve, når du bor i Charlottenlund. Vi udvælger det flotteste træ og sender det direkte til din dør. Så kan du nyde julehyggen på Bakken eller på Bernstorff Slot imens.

Gode oplevelser i Charlottenlund i december måned

Bor du i Charlottenlund, så lad os levere dit juletræ direkte til døren, imens du hygger med familien. Du kunne måske besøge det mere end 250 år gamle slot Bernstorff, som ligger i den gamle slotshave eller slå et smut forbi bakken.

Bestil juletræ i Charlottenlund allerede i dag!

Spis godt på Bernstorff slot

Hvert år pynter den kendte hofleverandør Bering House of Flowers op til jul på det gamle slot. Her bliver der ikke gået på kompromis, når smukke juledekorationer og glimtende lys danner rammen om et yderst behageligt julemåltid, som alt sammen er lavet helt fra bunden med alle de elskede juleklassikere.

Læs mere på deres hjemmeside!

Jul på Bakken med gratis adgang

Jul på Bakken er forholdsvis nyt. I år er det 5. gang, at dørene åbnes til det store julemarked. Rundt omkring i Bakkens forlystelsespark kan familien gå på opdagelse og med stor sandsynlighed kan finde årets julegave. Der er nemlig alt lige fra julepynt, hjemmestrik, lækkert julebag til krydderier m.m. Besøg Bakken på deres hjemmeside og læs meget mere om åbningstider, underholdning, mad, drikke osv. 

Hurtig levering direkte til døren

Hos Juletræ.dk sælger vi kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften.

Alle vores træer kan leveres på den dag, som du ønsker - vi kan også afhente dit juletræ igen, såfrem dette er bestilt.

Vi glæder os til at levere december måneds centrale gæst, til dit hjem.