Juletræer i hjertet

Vi har harpiks i årerne, grannåle i håret og juletræer i hjertet hos Juletræ.dk. Vi sælger ikke bare juletræer, for os er det en lidenskab og en livsstil. Vi har nemlig lige siden, vi kunne stolpre rundt på vores små ben, været omgivet af de smukke og altid grønne grantræer. Vi passede træerne sammen med vores fædre, der fortalte og viste os, hvordan man avler det perfekte juletræ. En viden og erfaring, som vores fædre har fået af deres fædre.

Dannelsen af Juletræ.dk


Vi hedder Christian Willadsen og Mads Geilager og kommer oprindeligt fra hver vores familie af juletræsproducenter. Vi fandt dog ud af, at det var meget smartere at slå vores generationslange viden og erfaringer omkring juletræer sammen. Derfor dannede vi Juletræ.dk. Med vores nye samarbejde, ønskede vi at gøre det lettere at bestille danske kvalitetsjuletræer så bæredygtigt som overhovedet muligt.

Det perfekte juletræ

For os er et juletræ ikke bare et juletræ. Et juletræ er hygge, glæde, samvær, livskvalitet og kærlighed. Det pyntede juletræ skaber glæde og forventning flere dage før selve juleaften. Det er juletræet, vi danser omkring, og det er under juletræet, vi finder gaverne. For os spiller juletræet en central rolle og er afgørende for, at julen kan blive en rigtig jul.


Juletræer vi vil have stående i vores egen stue

Hos Juletræ.dk sælger vi kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften. Det skal være det perfekte juletræ, der er symmetrisk og flot formet. Grannålene skal være friske, grønne og tætte. Der skal være plads til julepynt mellem grenene, og toppen skal have den helt rigtige længde, så julestjernen passer ovenpå.

Det perfekte juletræ vokser dog ikke op af sig selv. Det kræver, at man har erfaring og viden med, hvordan juletræet skal passes og plejes. Det kræver, at man forkæler juletræet og besøger det mindst fyrre gange i dets levetid, hvor det bl.a. bliver klippet, nippet og holdt ren. Det gør vi, og det gør til gengæld, at det kun er en meget lille del af vores juletræer, der må kasseres, fordi de ikke lever op til vores høje standard.

Læs mere om vores juletræssorter her!

Vi forkæler vores kunder hos Juletræ.dk

Vi forkæler ikke kun vores juletræer, vi forkæler også dig. Vi sætter nemlig en stor ære i at levere det helt perfekte juletræ til vores kunder. Derfor skal det være nemt at bestille juletræ hos Juletræ.dk. Med få klik på hjemmesiden ligger juletræet i din indkøbskurv, og så skal du ikke tænke på mere. Vi leverer nemlig dit juletræ kvit og frit, hvis det er under to meter højt. Du har også mulighed for at bestille afhentning, genplantning af pottetræer og at bestille komplette juletræspakker inkl. juletræsfod og pynt.


Vi ved, at kvaliteten af vores juletræer er helt i top. Derfor bestræber vi os også på, at vores kundeservice er helt i top. Du skal have det allerbedste juletræ, og får du mod forventning ikke det, tilbyder vi hurtig og gratis levering af et nyt 1. sorteringsjuletræ. Vi har også prisgaranti og matcher prisen på dit juletræ, hvis du kan finde den samme høje kvalitet til samme pris andre steder.


Læs mere om vores fordele her!

Juletræ.dk giver til naturen

Bæredygtighed har altid ligget os og vores familier på sinde. Vores bedsteforældre havde det princip, at man skulle give mere tilbage til naturen, end man tog fra den. Derfor plantede vores bedstefædre to vilde træer i den danske natur, når de fældede et. Det princip har vi holdt fast i, og vi planter derfor både et fyrretræ og et løvtræ i den vilde danske skov hver eneste gang, vi sælger et juletræ online. Vi klukker samtidig af glæde indeni, når vi ser skoven vokse sig større og større. Ikke kun fordi vi elsker træer og det dyreliv, der udfolder sig omkring dem. Det er også, fordi det giver os visheden om, at vi er med til at rense luften og aktivt nedbringe CO2-udslippet ved at binde CO2 til de træer, vi planter.


Men vi vil gerne være endnu mere grønne. Når vi sælger juletræer i potte er det, fordi det holder juletræerne friske og grønne. Men det er lige så meget, fordi træerne kan sættes ud i naturen bagefter og gavne miljøet. Vi interesserer os også for at dyrke vores juletræer så grønt som overhovedet muligt. Derfor giver vi vores træer naturlig gødning og bruger i stor udstrækning naturens egne metoder for at holde vores juletræer rene for ukrudt og skadedyr.


Læs mere om vores miljøpolitik her!

Skræddersyede juletræer til hele verden

Hos Juletræ.dk er juletræer en kunstart, som vi har udviklet og forfinet gennem flere generationer. Den samme juletræssort kan nemlig formes, så den får lige præcis det udtryk, du vil have. Vi kan fx forme et juletræ, så det er kraftigt med tætte nåle og kort afstand mellem grenene. Vi kan også forme det, så det er spinkelt og slankt med lang afstand mellem grenene. Vi former med andre ord juletræet, som kunden vil have det. Det er denne viden, vi bruger, når vi sælger juletræer til forskellige lande rundt omkring i verden.


Vi ved, at tyskerne gerne vil have et kraftigt juletræ, hvor man ikke kan se selve træstammen. Hvis man kan det, synes de, at træet ser sygt ud. Franskmændene foretrækker også et kraftigt træ, men det skal være små træer. I Rusland kan træet ikke blive bredt nok, mens mange nordmænd og svenskere spørger efter en naturgroet rødgran, der er høj og slank.

Juletræer i Danmark


Danskerne sværger til den robuste Nordmannsgran, som også er vores absolut mest solgte træsort. Danskerne vil gerne have, at juletræet er slankt og har god afstand mellem grenene, så der er plads til julepynten. De juletræer, du finder her på Juletræ.dk, er altså skræddersyet efter dine behov.

Endelig er klima og jordbundsforhold også afgørende for, hvordan et juletræ kommer til at se ud. Her er vi heldige i Danmark, fordi det kølige klima og den næringsholdige jord giver optimale vækstbetingelser for juletræet. Det er netop derfor, at danskproducerede juletræer er så eftertragtede andre steder på kloden.