Køb juletræ i københavn med levering


Bor du på Sjælland eller ligefrem i vores fantastiske hovedstad, skal du naturligvis have muligheden for at få et flot og frisk juletræ fra Juletræ.dk. Vi leverer dit juletræ hurtigt og nemt direkte til døren, mens du juleshopper på Strøget, kigger på julemagien i Tivoli eller er på julemarked i Nyhavn. 


Imens vi leverer dit juletræ....

Vi leverer hvert år mange juletræer til KBH og Sjælland. Udbringning i København er vores stærke side. Lad os at levere dit juletræ, imens du går på juleoplevelser i din smukke by.

Note : Københavnerne har virkelig taget, koncept “lej et træ” til sig og vores mest solgte juletræ til københavn og omegn kan købes her

Jul i København 

Hvis man vil sikre sig at komme 100% i julestemning i december måned, så er det et must, at man besøger vores hovedstaden. I København er der flere begivenheder, som med sikkerhed bringer julevarme i kroppen og oplevelser, som man sent vil glemme.

Jul i Tivoli

Det er en god ide at lægge vejen forbi Tivoli, hvis man vil opleve Københavns vildeste og mest magiske julepynt. Tivoli bidrager med en fantastisk juleudstilling, som kan få voksne til at blive børn igen. Der bliver hver dag tændt 1. mio julelys, som skaber lys og varme i de tidlige aftentimer. I Tivoli vil man også kunne finde et hav af madboder, som kan tilbyde gløgg at varme sig på og gode “gammeldaws” æbleskiver.

Se Tivolis åbningstider her: https://www.tivoli.dk/da/praktisk/aabningstider

Luciaoptog i kajak 

Hvis man planlægger en tur til hovedstaden d. 13. december, så er det anbefalingsværdigt, at man lægger vejen forbi Københavns kanaler for at se luciaoptoget. Dette luciaoptog er ikke, som vi kender det traditionelle optog. Optoget foregår ude på vandet, hvor publikum kan opleve kanalerne fyldt med kajakker, der lyser op i alle julens farver. Kajakroerne går i vandet ved Kajakhotellet ved Kalvebod Bølge.

Optoget er fra 17.00-18.30

Hotel d’Angleterre 

En spadseretur til Kongen Nytorv, hvor ét af danmarks mest eksklusive hoteller er placeret er et must, hvis man er på juletur i København. Hvert år bidrager hotel d’Angleterre med en ny og storslået facade, som virkelig giver en på juleopleveren. Du garanteres julelys i øjnene, når du ser Hotel d’Angleterres juleudsmykning.

Bedste Julemarkeder i København 

København bidrager også med julemarkeder, som bestemt er et besøg værd, hvis man f.eks. mangler lidt ekstra julepynt til træet eller en lille forfriskning, som et dejligt krus gløgg eller en god omgang æbleskiver.

Julemarkederne i København åbner allerede i midten af november.

 

  • Julemarked i Nyhavn: Åbent søndag-torsdag kl. 10-19 og fredag-lørdag kl. 10-20
  • Julemarked på Højbro plads: Åbent mandag-onsdag kl. 11-19, torsdag kl. 11-20, fredag-lørdag kl. 11-21 og søndag kl. 12-19.
  • H.C. Andersens julemarked i Indre By, Nytorv: Åbent søndag-torsdag kl. 11-19 og fredag-lørdag kl. 11-20.

Lyder ovenstående mere fristende, end en tur ned på den nærliggende stadeplads efter årets juletræ, så husk at hvis du Kommer du fra København eller omegn, så kan vi hjælpe dig med at få styr på årets juletræ.

Bestil årets juletræ eller Pottetræ ved os og få det bragt lige til din dør.

Hvis du slet ikke vil bøvle med juletræet, så kan vi foruden levering af juletræet også afhentning efter jul.

Bestil dit juletræ eller Pottetræ allerede i dag

Hurtig levering direkte til døren

Hos Juletræ.dk sælger vi kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften.

Alle vores træer kan leveres på den dag, som du ønsker - vi kan også afhente dit juletræ igen, såfrem dette er bestilt.

Vi glæder os til at levere december måneds centrale gæst, til dit hjem.