Lej et juletræ

Lej et juletræ

Ja, den er god nok. Hos Juletræ.dk kan du leje dit juletræ. Du bestiller dit juletræ i potte hos os, har glæde af dit flotte juletræ i julen og får dit juletræ afhentet igen efter jul, hvor det bliver plantet ud i den vilde danske natur igen.

Et bæredygtigt juletræ

Du får ikke et mere bæredygtigt og miljøvenligt juletræ. Dit juletræ i potte er allerede CO2-venligt, mens det vokser sig stort nok til at stå i din stue juleaften. Når det så bliver genplantet i skoven eller din have, binder det endnu mere CO2 til gavn for klimaet og er samtidig levested for fugle, dyr og insekter. Du bestemmer selv, om du vil plante dit juletræ i potte i din egen have, eller om vi skal afhente det hjemme hos dig efter jul. Vi planter det gerne ud i den danske skov for dig på det helt rigtige sted og på det bedste tidspunkt, så dit juletræ får de allerbedste vækstbetingelser. Hvis du selv vil genplante dit juletræ, kan du følge vores guide om genplanting.

Bestil genplanting her

Når dit juletræ er blevet så gammelt, at det ikke længere kan stå i skoven, er det stadigvæk bæredygtigt. Det kan nemlig bruges som byggemateriale til huse og møbler. Især rødgranen er velegnet som byggemateriale og bliver omformet til tømmer, planker, lægter og brædder.

Se vores video og hør mere om fordelene ved at købe et juletræ i potte.

Pas dit juletræ i potte

Selvom du modtager et juletræ i potte, der har haft de bedste vækstbetingelser, bør du passe dit juletræ godt, mens det står i din stue. På den måde holder det sig frisk og flot i din stue, men har også meget nemmere ved at vokse videre i naturen efter jul.

Læs mere om, hvordan du passer dit juletræ i potte her!

Du modtager kun pottegroede juletræer fra Juletræ.dk. Det er juletræer, der bliver plantet i en potte fra begyndelsen. Efterhånden som juletræet vokser, flytter vi træet til en større potte. På den måde bibeholdes hele rodnettet og juletræet får de allerbedste muligheder for at vokse videre efter jul. Du bør holde dig fra pottede og salgspottede juletræer, hvis dit juletræ skal have en chance for at klare sig i naturen, når julen er ovre.

Du kan læse mere om de forskellige typer juletræer i potte her!

Hurtig levering direkte til døren

Hos Juletræ.dk sælger vi kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften.

Alle vores træer kan leveres på den dag, som du ønsker - vi kan også afhente dit juletræ igen, såfrem dette er bestilt.

Vi glæder os til at levere december måneds centrale gæst, til dit hjem.