Køb juletræ med levering i OdenseIngen har skrevet smukkere om grantræet end den verdensberømte H.C. Andersen fra Odense. Derfor skal fynboerne ikke snydes for et eventyrligt, smukt juletræ fra Juletræ.dk. Bestil allerede i dag, så udvælger vi det flotteste juletræ til dig og leverer det nemt og bekvemt til din dør. Imens kan du nyde H.C. Andersens julemarked, julelysene i gågaden eller jul i Børnenes Baggård.


Opdag Odense, mens vi leverer dit juletræ....


Få dit juletræ leveret nemt og bekvemt, imens du oplever Odense i sit stiveste puds. Julepynten og julehyggen er i højsædet, og du er sikret en eventyrlig og tilbage-i-tiden oplevelse, hvis du tager på juletur til Odense.

Note: Rundt omkring på Fyn findes der mange plantager, hvor man kan hente årets juletræ. Men flere og flere vil gerne nyde samværet med familien på andre måder. Mange vælger derfor at bestille årets juletræ online. I Odense sælger vi mange juletræer og pottetræer i mellemstørrelse.

Jul i børnenes Baggård

Tag tilbage i tiden og oplev, hvordan julen blev fejret i 1890’erne. Hvordan så julepynten mon ud? Gad vide om det traditionelle julebord kan sammenlignes med nutiden julebord? Og hvad med juletræet? Hvordan mon det var pyntet? Besøg Børnenes Baggård og få svar på spørgsmålene.  I Børnemuseets værksted kan du være med til at lave julepynt, som man lavede det i gamle dage. 

Se åbningstider her!

H.C. Andersens julemarked 

Er du nysgerrig på, hvordan et julemarked så ud på H.C. Andersens tid i 1800-tallet? I Odense har du mulighed for at slå vejen forbi den smukke gamle bydel ved H.C. Andersens hus, hvor julemarkedet holder til. Her kan du drømme dig tilbage til 1800-tallet og opleve et autentisk julemarked, som bl.a. bidrager med markedsboder, hestevogne, historiske karruseller og underholdning. 

Se åbningstider her!

Julelys i gågaden 

Gågaden og byens butikker er fyldt med skinnende og hyggeligt julepynt og lys, som bestemt er et besøg værd. Juletræet på Flakhaven er tændt hele december måned, og duften af brændte mandler er at finde overalt i gågaden.  I byens butikker vil du med sikkerhed kunne finde nogle af ønskerne fra ønskelisterne. Hvis du mangler inspiration til en ønskeliste, så kan du også finde den her! Andreas Bastiansen foto.

Hurtig levering direkte til døren

Hos Juletræ.dk sælger vi kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften.

Alle vores træer kan leveres på den dag, som du ønsker - vi kan også afhente dit juletræ igen, såfrem dette er bestilt.

Vi glæder os til at levere december måneds centrale gæst, til dit hjem.