Dyr elsker juletræer

En legeplads for dyr i alle størrelser

Dyrene fejrer ikke jul helt på samme måde som os og får ikke fint indpakkede gaver under juletræer. Til gengæld er juletræer en af de bedste gaver, de kan få. De elsker nemlig juletræer.

Dyrene elsker juletræerne, fordi mange fugle holder til i juletræsplantagerne, hvor de kan finde mad og beskyttelse fra rovdyr. Det vrimler med insekter, som fuglene kan spise. De kan også bygge reder i juletræerne, som står tæt og skjuler rederne for rovdyr og andre fugle.

Juletræerne er samtidig glade for fuglene, fordi de sørger for at spise de lus, der kan finde på at angribe juletræerne. Fuglene kan dog ødelægge trætoppene på juletræerne, og derfor har vi hos Juletræ.dk sat fuglepinde på vores juletræer, så fugle har et bedre sted at lande. Vi har også opsat hundredevis af fuglekasser langt vores juletræsplantager, så fuglene kan have det ekstra godt. På den måde hjælper vi fuglene, og fuglene hjælper os med at bekæmpe skadedyrene på en naturlig og bæredygtig måde.

Det er ikke kun fugle, der holder til i og omkring juletræsplantagerne. De er også hjemsted for agerhønen og dens kyllinger, musen, egernet, fasanen, haren, ræven, rådyret og mange andre dyr og insekter.

Hos Juletræ.dk har vi også tænkt på insekterne og har anlagt blomsterstriber langs vores juletræsplantager, så de summer af insekter. Vores juletræer er samtidig omgivet af skove og søer, så der er de bedste levebetingelser for både fugle, dyr og insekter.

Hos Juletræ.dk er vi nemlig godt klar over, at dyrene har endnu bedre betingelser i almindelige skove, hvor bunddækket er tykkere og er en ren buffet for mange dyr. Derfor planter vi netop 2 vilde træer i den danske skov hver eneste gang, vi sælger et juletræ i vores webbutik.

Hurtig levering direkte til døren

Hos Juletræ.dk sælger vi kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften.

Alle vores træer kan leveres på den dag, som du ønsker - vi kan også afhente dit juletræ igen, såfrem dette er bestilt.

Vi glæder os til at levere december måneds centrale gæst, til dit hjem.