10 Magiske Jule familiefilm | Garanti for råhygge♥️


Hos juletræ.dk, leverer vi ikke kun det perfekte juletræ lige til din dør, men deler også vores ekspertise inden for julehygge. Med juleferien lige rundt om hjørnet, er det den perfekte tid til at snuppe en varm kop kakao, slappe af og se en god julefilm. Derfor har vi samlet vores bud på de 10 mest magiske julefilm. 

NUMMER 1 
"It's A Wonderful Life" er en amerikansk julefilm fra 1946 instrueret af Frank Capra og med James Stewart i hovedrollen som George Bailey. Filmen handler om George, der har dedikeret sit liv til at hjælpe andre og gøre en positiv forskel i hans samfund. Men da hans firma går konkurs og han står over for fængselsstraf, overvejer han selvmord på juleaften.
Før han kan gennemføre det, besøger en engel ved navn Clarence ham og viser ham, hvordan hans liv ville have set ud, hvis han aldrig var blevet født. George ser nu, hvor mange mennesker der ville have lidt uden hans tilstedeværelse, og hans perspektiv på livet ændrer sig dramatisk.
Filmen er en hjertevarm og rørende fortælling om betydningen af venner, familie og fællesskab. "


NUMMER 2
"Home Alone" er en amerikansk julefilm fra 1990 instrueret af Chris Columbus og med Macaulay Culkin i hovedrollen som Kevin McCallister. Filmen handler om den otteårige Kevin, der ved en fejltagelse bliver efterladt alene hjemme til jul, da hans store familie rejser til Paris.
Kevin nyder friheden i starten, men snart opdager han, at hans hjem er blevet målet for to klodsede indbrudstyve, Harry og Marv. Kevin sætter nu alle sejl til for at forhindre indbruddet og beskytte sit hjem ved at opfinde en række farlige fælder og tricks, der tvinger de to tyve til at møde deres egen medicin.
Filmen er en komedie, der kombinerer slapstickhumor med en rørende historie om en ensom dreng, der lærer værdien af sin familie og tager ansvar for at beskytte sit hjem. "Home Alone" er blevet en klassiker og er en af de mest populære julefilm nogensinde lavet.


NUMMER 3
"The Polar Express" er en amerikansk animeret julefilm fra 2004 instrueret af Robert Zemeckis. Filmen er baseret på bogen af samme navn af forfatteren Chris Van Allsburg.
Filmen handler om en ung dreng, der er begyndt at miste sin tro på julen og julemanden. Men en aften, lige før jul, hører han en damplokomotivshorn uden for sit vindue. Han går udenfor for at undersøge og opdager et magisk tog, der hedder Polar Express, der holder foran sit hus. Han beslutter sig for at stige på toget og tage med på en rejse til Nordpolen for at møde julemanden.
Undervejs oplever drengen en række spændende og magiske begivenheder og møder nye venner. Han lærer også om vigtigheden af at tro på sig selv og at holde fast ved sin tro, selv når det er svært.
"The Polar Express" er en film fyldt med fantasi og magi og er en hjertevarmende historie om en drengs rejse for at genopdage juleånden.


NUMMER 4
"Love Actually" er en britisk romantisk komedie fra 2003 instrueret af Richard Curtis. Filmen er en samling af forskellige kærlighedshistorier, der alle udspiller sig i løbet af december måned op til jul.
Filmen følger en række karakterer, herunder en premierminister (spillet af Hugh Grant), en velhavende forretningsmand (spillet af Alan Rickman), en nyudklækket rockstjerne (spillet af Bill Nighy), en ung britisk mand, der rejser til USA for at finde kærlighed (spillet af Colin Firth) og mange flere. Deres historier er alle forbundet på forskellige måder og afslører, hvordan kærlighed kan tage mange former og udfolde sig på uventede måder.
"Love Actually" er en hjertevarmende og humoristisk film, der undersøger de forskellige facetter af kærlighed og de udfordringer, som mennesker står over for i deres romantiske relationer. Filmen er også fyldt med julestemning og er blevet en af de mest populære julefilm nogensinde lavet.


NUMMER 5 
"Elf" er en amerikansk julefilm fra 2003 instrueret af Jon Favreau. Filmen følger historien om Buddy (spillet af Will Ferrell), en menneskelig baby, der ved en fejltagelse ender i julemandens sæk og bliver taget med til Nordpolen. Han bliver opdraget af elverne, der bor på værkstedet, og vokser op til at blive en voksen mand, der tror, at han selv er en af elverne.
Da han finder ud af, at han faktisk er et menneske, begiver han sig ud på en rejse til New York City for at finde sin biologiske far. Men hans far, Walter Hobbs (spillet af James Caan), er en travl forretningsmand, der ikke tror på julen, og Buddy finder det svært at tilpasse sig det hektiske byliv.
Filmen er en sjov og humoristisk fortælling, der undersøger temaer som identitet, familie og julens ånd. "Elf" er en af de mest elskede julefilm og er kendt for sin charmerende historie og Will Ferrells sjove præstation som Buddy.NUMMER 6 
"The Grinch" er en amerikansk julefilm fra 2000 instrueret af Ron Howard og baseret på bogen "How the Grinch Stole Christmas!" af Dr. Seuss.
Filmen handler om Grinchen (spillet af Jim Carrey), en ondskabsfuld, grøn og behåret skabning, der bor i en hule på toppen af Bjergtoppen i Whoville. Han har en stærk had til julen og beboerne i Whoville, som han mener er alt for glade og begejstrede omkring højtiden.
Grinchen beslutter sig for at stjæle julen fra Whoville ved at klæde sig ud som julemanden og stjæle alle gaverne og julepynten. Men da han ser, hvordan de stadig er lykkelige, selv uden alle deres materialistiske genstande, opdager Grinchen, at julen handler om mere end bare gaver og pynt.
Filmen er en underholdende og hjertevarmende fortælling om, hvordan selv de mest modbydelige skabninger kan finde kærlighed og lykke i julens ånd. Jim Carreys præstation som Grinchen har gjort filmen til en klassiker og en populær julefilm, der kan nydes af hele familien.NUMMER 7
"The Holiday" er en romantisk komedie fra 2006 instrueret af Nancy Meyers. Filmen følger historien om to kvinder, Amanda (spillet af Cameron Diaz) og Iris (spillet af Kate Winslet), der bor på hver sin side af Atlanten og beslutter sig for at bytte hus i to uger i juleferien for at undslippe deres personlige problemer.
Amanda er en succesfuld filmtrailerkonsulent fra Los Angeles, der lige har haft en smertefuld opbrud. Iris er en bryllupskolonne skribent fra Surrey i England, der er besat af en mand, der ikke kan lide hende tilbage. Da de ankommer til deres respektive huse, møder de lokale mænd og begynder at finde kærligheden på uventede måder.
"The Holiday" er en charmerende og sjov film, der undersøger temaer som romantik, hjertesorger, familie og venskab i juleferien. Filmen er fyldt med julestemning og har et fremragende cast, der inkluderer også Jack Black og Jude Law.


NUMMER 8
"A Christmas Carol" er en klassisk julefortælling skrevet af Charles Dickens i 1843. Historien følger Ebenezer Scrooge, en grådig og kynisk forretningsmand, der hader julen og alle dens traditioner.
På juleaften besøges Scrooge af tre ånder - fortiden, nutiden og fremtiden - der hjælper ham med at genopdage juleånden og opdage den sande betydning af livet. Han ser sin fortid, nuværende og fremtidige skæbne og indser, at hans grådighed har forhindret ham i at leve et fuldt og lykkeligt liv. Efter sin rejse med ånderne bliver Scrooge en forandret mand og fejrer julen med glæde og generøsitet.
"A Christmas Carol" er en tidløs historie om tilgivelse, kærlighed og frelse, der er blevet en vigtig del af julens traditioner over hele verden.NUMMER 9
"Klaus" er en animeret julefilm fra 2019, der følger historien om Jesper, en doven og forkælet postmester, der sendes til den afsides beliggende ø Smeerensburg som en sidste chance for at bevise sit værd og opfylde sit fars forventninger.
Smeerensburg er en by, hvor rivaliserende familier er i konstant krig med hinanden, og hvor børnene er så onde, at de nægter at sende breve til hinanden. I et forsøg på at løse dette problem opdager Jesper legetøjsmageren Klaus, der bor alene i en hytte i skoven. Klaus har en stor samling af smukt håndlavede legetøj, og Jesper ser en mulighed for at få børnene i byen til at sende flere breve - hvis han kan overbevise Klaus om at dele sit legetøj med dem.
I løbet af deres tid sammen udvikler Jesper og Klaus et tæt venskab, og de begynder at levere legetøj til børnene i byen i bytte for breve. Deres gavmildhed og venlighed smitter af på resten af byen, og de rivaliserende familier begynder at arbejde sammen for at gøre julen til den bedste, den nogensinde har været.
"Klaus" er en rørende og smuk julefortælling om venskab, kærlighed og gavmildhed, der viser, hvordan selv den mindste gestus af venlighed kan skabe positive forandringer i verden omkring os. Filmen er blevet rost for sin visuelle stil og fantastiske animation og er blevet en favorit blandt både børn og voksne.


NUMMER 10 

"Krummerne 2" er en dansk film fra 1992 og er en fortsættelse af den populære film "Krummerne" fra 1991. Filmen handler om den velkendte danske familie Krumborg.
I "Krummerne 2" tager familien på sommerferie til en lille ø, hvor de lejer et hus. Her oplever de en masse sjove og spændende ting, bl.a. når Krumme og hans venner forsøger at fange en mystisk tyv, der har stjålet en værdifuld diamant. Imens kæmper Krummes far for at holde sit arbejde som værktøjsmager, og Krummes mor forsøger at undgå konflikter med den sure og næsvis nabo.
Samtidig udforsker Krumme og hans venner øen og møder både nye venner og fjender, mens de leger og griner. Filmen handler således om familie, venskab og eventyr, og er en sjov og underholdende dansk klassiker.


Her var vores 10 bedste bud på julefilm, der kan hjælpe dig med at sprede julestemning og hygge i din ferie. Men selvfølgelig er der et utal af andre fantastiske julefilm, der er værd at se. Uanset hvilken film du vælger, er det vigtigste at nyde juleferien med din familie og venner, og at skabe minder og traditioner, som vil vare livet ud. Hos juletræ.dk håber vi, at vores liste har givet dig inspiration og hjulpet dig med at finde den perfekte julefilm til at nyde sammen med dine kære.

Hurtig levering direkte til døren

Hos Juletræ.dk sælger vi kun juletræer, vi selv vil have stående hjemme i vores egen stue juleaften.

Alle vores træer kan leveres på den dag, som du ønsker - vi kan også afhente dit juletræ igen, såfrem dette er bestilt.

Vi glæder os til at levere december måneds centrale gæst, til dit hjem.